27 Eylül 2012 Perşembe

Kahve bahane çikolatayla şahane :))

BİLGENİN GEMİSİ | 13:07 | | | |

Bismillah!
Kahveyi çok severim ama hergün tüketenlerden değilim.Çikolatayıda  aynı şekilde çok aramam.Ama nedense iki gündür ikisinide canım çekiyo.Bir türlü fırsat bulamadım yapmaya.Hazır Burak uyuyorken fırsat bu fırsat dedim.Kahvemi yaptım,yanına da çikolatamı aldım.Geçtim bilgisayarımın başına.Bugün keçe alışverişi yapıcam inşallah.Alıyorum alıyorum ama oturup yapamıyorum hiç bişey yaa.Hergün bi iş çıkıyo ve ben evde duramıyorum.Evde olsam çocuklarla ilgileniyorum derken akşam oluyo.İmdaattt zaman istiyorum.Boş vakti olanları çok kıskanıyorum.Malum çekilişim var.Şimdiden 750 civarında katılım oldu.Çekilişin bitmesine 3 gün olduğu için bu sayı artacak (inşallah).Katılanların isimlerini tek tek yazmak falan gözümde büyüyo şu an ama azimliyim başarıcam.Sizde birazcık kendinize zaman ayırıp bi kahve yapın,oturup bi güzel için emi :)) Afiyet olsun.Muhabbetle efendim :)


10 yorum:

  1. Çekilişin çok hoş gerçekten.
    Ama randomu kullanabilirsin, yazmaktansa 750 kişiyi :)
    Daha önce çekiliş yapmadığım için pek bi bilgim yok Random hakkında ama denemeni öneririm.
    Allah kolaylıklar versin.

    YanıtlaSil
  2. Hımm bu konuyu değerlendiricem çok teşekkür ederim :)Allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  3. Sanırım lokumun yerini yavaş yavaş çikolata almaya başladı.Gerçi ben her ikisinede razıyım :))
    Normalde ağzına çikolata sürmeyen babam" kahvenin yanına çikolata yokmu diye sordu" ahahha :)
    Bu arada dikkatimi çekti,üye sayısı 135 iken nasıl 750 katılım oldu (+) haklarla mı? yoksa çoğu kişi sizi izlemeye almadımı acaba bunada dikkat edin bence :) Sağlıcakla kalın inşaallah ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Çekiliş hem blog hem face sayfamdaki izleyicilerim için geçerli.Face sayfamda katılım daha fazla.:)İlk çekilişim olduğu için gördüğünüz hatalarımı söyleyin lütfen.

      Sil
    2. İçime bi şüphe düştü.Bu durumu tam olarak açıklamamıştım.Kimsenin aklında bi soru işareti kalmaması için aynı hediyelerden blogta katılanlara ayrı,facebooktan katılanlara ayrı vermeyi düşünüyorum.Sanırım bu hatamıda bu şekilde telafi etmiş olurum :)

      Sil
  4. Kahven de çikolatan da gerçekten şahane görünüyor. Afiyet olsun...

    YanıtlaSil
  5. kahveli çikolatamı onlar hani içinden kahve çekirdeği çıkan çok severim afiyet olsun benim hergün kahvaltı sonrası kahve keyfim vardır internetin başında :)

    YanıtlaSil
  6. Evet içinde kahve çekirdeği olandan.Afiyet olsun sizede :)

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık canım kahve ile cikolataya bayılırım ben

    YanıtlaSil

Her yoruma bir gülümseme :)