11 Ağustos 2012 Cumartesi

Antalya gezimiz :)

BİLGENİN GEMİSİ | 03:54 | | | | | |
Geçtiğimiz hafta sonu Antalya kaçamağı yaptık.Hem gezelim hem anneannemize iftara gidelim niyetiyle.Her zamanki gibi arabayı kullanan benim.Araba kullanmayı o kadar çok seviyorum ki her fırsatta kullanıyorum.Eşiminde işine geliyo,uykusu varsa uyuyo :) ohhh ne ala.Çocuklar her zamanki gibi arkadalar.


Bilmeyenler için burası Antalya'mızın girişi.1,5 saatlik yolculuktan sonra Antalya'ya ulaştık.Sizin için çektim bu resmi.Bakın kıymetimi bilin,herkeze yapmam bunu :P :))



Bu resmi neden çekmişimdir ? :) Mavi kapak kampanyasından bahsetmiştim size bloğumda.Sizde biliyosunuzdur zaten.Her yerde kapak toplamak için su bidonları var.Bu da onlardan birisi :)

Biraz gezelim dedik ama ne mümkün.Hem sıcak,hem oruçluyuz.Gezmelerimizi kısa kestik.Bu gezimizden kalan hatıramız küçük oğlum Burak'ın sineklerin istilasına uğraması sonucu değişik bir hal alan yüzü.Sıcak korktuğum kadar değildi ama sivrisinekler fenaydı.Kuzum tanınmaz hale geldi yaa :( Neyseki geçiyo artık.Akıllandık ama geç oldu.Bir dahaki sefere cibindirik alınacakk :) Hepinizi öpüyorum,iyiki varsınız :)


3 yorum:

  1. fotolar neden bukadar az... ?
    oğluşumun adaşının neden fotosu yok...?
    türkiyede gitmediğim bikaç şehirden birtanesidir antalya çok merak ediyorum ama bir türlü fırsat bulamadım.. oyüzden azıcık daha foto olsaydı ne iyi olurdu...
    buarada araba size çok yakışıyor.. bence bütün bayanların kullanması lazım böylelikle kazalar çok nadir yaşanır...
    beylerden daha dikkatliyiz ve bence onlardan daha iyi araç kullanıyoruz...

    YanıtlaSil
  2. :)) Necla'cım malum Ramazan ayındayız ve oruçluyuz.Antalya sıcağında çok gezemedik.Ama sık sık gidiyorum ben.İnşallah bir dahakine senin için bir sürü fotoğraaf çekicem.Çocukların fotoğraflarını koyup koymama konusunda kararsızım,belki ilerleyen zamanlarda olabilir :) Araba konusuna gelincede teşekkür ederim.Biz kadınların daha dikkatli olduğu kesin :)

    YanıtlaSil

Her yoruma bir gülümseme :)